DESCARCA LISTA PRETURI PLASME TERMICE IN SPECTRU INFRAROSU

In atasamet gasiti lista de preturi pentru plasmele termice in spectru infrarosu. Clik pentru a descarca lista de preturi plasme termice in spectru infrarosu.

Plasma Termica este un panou radiant in Infrarosu cu suprafata de sticla. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat intr-un circuit dublu pe suprafata interioara a sticlei. Nu este folosita nici un alt fel de rezistenta. La trecerea curentului prin reteaua de argint se genereaza ionii de argint care sunt ioni negativi ducand la ionizarea aerului din incapere si la efectul nanosilver.
Plasmele Termice cu control mecanic dispun doar de un buton de ON/OFF (Pornit / Oprit). Functionarea se realizeaza pe treapta maxima de putere (4). La acest model se poate atasa un termostat ambiental pentru reglarea si mentinerea temperaturii in incapere.
Plasmele termice electronice pot functiona pe 4 trepte de putere. Treapta a 4 a asigura o incalzire rapida a locuintei. In tabelul de mai sus este prezentat consumul pentru fiecare treapta de putere, pentru fiecare aparat in parte. Dupa ce se atinge temperatura dorita, plasma infrarosu poate fi reglata pe o treapta inferioara pentru mentinerea temperaturii. Aceste calcule pot fi verificate la cerere.

Plasme termice in spectru infrarosu

Plasme termice, plasme termice infrarosu, plasme termice craiova, plsme termice valcea, plasme termice slatina, incalzire cu plasme termice

Plasma Termica este un panou radiant in Infrarosu cu suprafata de sticla. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat intr-un circuit dublu pe suprafata interioara a sticlei. Nu este folosita nici un alt fel de rezistenta. La trecerea curentului prin reteaua de argint se genereaza ionii de argint care sunt ioni negativi ducand la ionizarea aerului din incapere si la efectul nanosilver.


Plasmei Termice i se poate atasa un termostat ambiental pentru reglarea si mentinerea temperaturii in incapere. In acest caz termostatul va intrerupe alimentarea cu curent electric la atingerea temperaturii fixate. In momentul in care scade temperatura in incapere, Plasma Termica NANO cu Auto-Restart va reporni si va functiona pe treapta a 2-a de putere (indiferent de treapta pe care a functionat/a fost setata inainte).

  Avantaje
 • Reduce costurile de energie cu pana la 20%
 • Costurile de instalare sunt mai mici comparative cu un sistem traditional
 • Durata mare de viata
 • Fara costuri de mentenanta
 • Instalare rapida
 • Benefic pentru corpul uman datorita efectelor razelor infrarosii care creeaza ioni negativi
 • Ideal pentru orice locatie
 • Creeaza un confort superior fata de sistemele clasice de incalzire
 • Temperatura reglabila pe fiecare camera in parte
 • Nu absoarbe si nu creeaza umezeala
 • Nu retine bacteriile, mirosurile sau murdaria
 • Reduce semnificativ timpul de instalare comparative cu alte sisteme de incalzire
 • Poate fi demontat si remontat in alte locatii
 • Nu creeaza zgomot si nu prezinta risc la incendiu (temp. max. 40 C)

 • Sistemele de incalzire cu infrarosu transmit caldura sub forma de radiatie infrarosu, corpurilor dintr-o incapere. Corpurile, odata incalzite, devin la randul lor surse radiante de caldura si incalzesc uniform aerul (diferenta de temperatura fiind doar 0.5 - 1 grade C intre podea si plafon). Corpul uman se incalzeste astfel inaintea aerului din incapere si temperatura resimtita este cu 3-4 grade mai mare decat cea a aerului (de exemplu daca in incapere sunt 20 grade C corpul uman resimte in jur de 23-24 grade C). Altfel spus , ciclul de incalzire al soarelui este modelat in conditii de laborator si adaptat la tehnologia care sta la baza Plasmelor Termice NANO.

  Plasmele Radiante Infra Resto sunt mobile, de podea, si se pot muta dintr-un loc in altul. Incalzitoarele Plasma Termica se prezinta ca niste adevarate capodopere, cu un design modern si intr-o gama sortimentala variata, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi.

  In medie o plasma termica cu radiatie infrarosu functioneaza cumulat intre 5-12 ore pe zi.
  Durata de viata a plasmelor termice radiante este de 25-30 ani.
  Plasmele termice sunt certificate CE, RoHs, EMC.

  Plasme termice, Plasme termice Craiova, plasme termice infrarosu, Plasme termice pret, Craiova, Slatina, Severn, Valcea/h1>