DESCARCA LISTA PRETURI PANOURI RADIANTE INFRAROSU

In atasamet gasiti lista de preturi pentru panourilor radiante in spectru infrarosu ECOSUN de joasa si inalta temperatura. Clik pentru a descarca lista de preturi panouri radiante in spectru infrarosu.

Panourile radiante electrice reprezinta o tehnologie noua si inovatoare in domeniul sistemelor de incalzire. Acestea au la baza principiul convectiei care presupune transformarea energiei radiante in energie termica.


Panourile sunt usor de instalat in orice tip de incapere si reduc considerabil consumul de energie, fiind astfel o solutie eficienta si ieftina de incalzire. Folosind o tehnologie revolutionara de fabricatie, panourile radiante ECOSUN, raman in topul preferintelor clientilor nostri.

Panouri radiante in spectru infrarosu

Panouri radiante, Panouri radiante infrarosu, Panouri radiante Craiova, incalzire cu panouri radiante

Panourile radiante pot fi instalate in spatii de locuit, apartamente, case, sau in spatii comerciale, magazine, banci, etc.
Se recomanda instalarea in pozitie orizontala, imediat sub tavanul incaperii sau incadrate complet in acesta, se pot aranja astfel si in functie de zonele de confort termic. Temperatura maxima a suprafetei active, in functie de putere si mediul ambiant, poate ajunge pana la 60-90 grade C.

Panourile radiante pot fi instalate in spatii de locuit, apartamente, case, sau in spatii comerciale, magazine, banci, etc.

Panouri radiante, Panouri radiante infrarosu, Panouri radiante Craiova, incalzire cu panouri radiante
  Avantaje
 • Reduce costurile de energie cu pana la 20%
 • Costurile de instalare sunt mai mici comparative cu un sistem traditional
 • Durata mare de viata
 • Fara costuri de mentenanta
 • Instalare rapida
 • Benefic pentru corpul uman datorita efectelor razelor infrarosii care creeaza ioni negativi
 • Ideal pentru orice locatie
 • Creeaza un confort superior fata de sistemele clasice de incalzire
 • Temperatura reglabila pe fiecare camera in parte
 • Nu absoarbe si nu creeaza umezeala
 • Nu retine bacteriile, mirosurile sau murdaria
 • Reduce semnificativ timpul de instalare comparative cu alte sisteme de incalzire
 • Poate fi demontat si remontat in alte locatii
 • Nu creeaza zgomot si nu prezinta risc la incendiu (temp. max. 40 C)

 • Panouri radiante de temperatura joasa

  Panourile radiante pot fi instalate in spatii de locuit, apartamente, case, sau in spatii comerciale, magazine, banci, etc.

  Pentru a beneficia de eficienta maxima a panoului, se recomanda instalarea in pozitie orizontala, imediat sub tavanul incaperii sau incadrate complet in acesta, se pot aranja astfel si in functie de zonele de confort termic. Temperatura maxima a suprafetei active, in functie de putere si mediul ambiant, poate ajunge pana la 60-90 o C.

  Amplasarea panourilor se poate face si pe perete, in pozitie verticala, in acest caz incalzirea prin convectie este mai importanta decat cea radianta.

  Panourile radiante ECOSUN sunt disponibile in diverse modele cu dimensiuni si specificatii tehnice diferite, puterea acestora fiind cuprinsa intre 100W si 700W. Pentru aceste panouri exista o gama larga de culori, la cererea clientului se poate opta pentru personalizarea culorii.

  Panouri radiante de temperatura inalta

  Panouri radiante ECOSUN S/SB sunt concepute pentru incalzirea radianta a spatiilor industriale sau de locuit care au o inaltime a plafonului mai mare de 3,5m, aceste panouri sunt eficiente pana la 10m inaltime. Temperatura maxima pe care o poate atinge suprafata activa este de 380oC, din acesta cauza se recomanda instalarea acestora la minim 1 m distanta de obiectele inconjuratoare.

  Panourile radiante ECOSUN S/SB se diferentiaza prin faptul ca elementul lor radiant este realizat din aluminiu, acoperit cu ajutorul unui proces electrochimic special numit -silicating- , acesta presupune depunerea intr-un camp electrostatic a unui strat de silicat. Tehnologia folosita permite eliberarea unei cantitati mai mari de energie termica radianta.

  Panourile radiante de temperatura inalta ECOSUN S/SB sunt realizate cu unul, doua sau trei elemente, cu puteri cuprinse intre 0,9 si 3,6kW, disponibile in carcase de metal, pentru medii corozive se recomanda folosirea carcaselor din otel inoxidabil.

  Suprafata exterioara finisata cu Thermocrystal, se bazeaza pe cristale de cuart, care se evidentiaza la prima vedere printr-o trasatura caracteristica, ce contribuie la o suprafata cu aspect granulat, a panoului. Aceasta tehnologie este cheia care asigura o emisie semnificativ sporita a radiatiilor infrarosii. Practic panoul, are o suprafata de transfer de 2,5 ori mai mare, in comparatie cu o suprafata neteda de aceleasi dimensiuni.
  Pentru a verifica in practica acest aspect, specialistii de la Fenix au testat panourile Ecosun, alaturi de alte marci de panouri concurente, aflate pe piata. In final, au ajuns la concluzia ca panourile Ecosun, au un randament cu mult mai bun si evident un consum mai redus, fata de panourile netede. In interiorul panoului se afla vata bazaltica compresata, care impiedica transmiterea caldurii prin partea din spate a panoului, marind astfel eficienta radiatiei. Panouri radiante eficiente, panouri radiante ieftine, panouri radiante in Craiova, Slatina, Valcea, Tg Jiu si Dr Tr Severin doar prin Oltenia Panouri Solare.

  Panouri radiante in Craiova, Slatina, Valcea, Tg Jiu si Dr Tr Severin la cele mai mici preturi, panouri radiante cu garantie de 5 ani in Craiova doar prin Oltenia Panouri Solare, cele mai eficiente panouri radiante de pe piata si cele mai mici preturi din Oltenia !

  Panouri radiante Craiova, Panouri radiante pret, Panouri radiante in infrarosu