DESCARCA LISTA PRETURI INCALZIRE PARDOSEALA CU RIBON IN SPECTRU INFRAROSU

In atasamet gasiti lista de preturi pentru incalzirea prin pardoseala cu ribon in spectru infrarosu
Clik pentru a descarca lista de preturi pentru incalzire electrica prin pardoseala cu ribon in spectru infrarosu.

AHT Amorphous metal ribon - sistemul de incalzire prin pardoseala in infrarosu pentru pardoselile "reci"


Incalzirea in pardoseala, folosita prima data de vechii Romani, este inca cea mai populara forma de incalzire. Din cauza calitatii superioare si a eficientei sale, tot mai multe persoane se conving ca un sistem de incalzire in pardoseala radiant are mai multe avantaje decat au crezut posibil.


Aplicatia AHT pentru interior consta in niste covoare incalzitoare montate sub pardoseala care poarta numele de ''AHT Amorphous metal ribon''. Prin utilizarea covoarelor incalzitoare un spatiu rece se transforma intr-o confortabila podea calda si o ambianta calda, placuta. Incalzirea prin pardoseala ofera o caldura constanta si extreme de confortabila, fara explozii de aer cald degajat de ventilatoarele zgomotoase sau de la suflante care starnesc murdaria si praful. Absenta inesteticelor radiatoare faciliteaza amplasarea de mobilier si creeaza un mediu de casa sigura fara a fi expus suprafetelor fierbinti.

Incalzire prin pardoseala in spectru infrarosu cu ribon (marmura, granit, gresie)

Incalzire electrica in pardoseala, incalzire electrica infrarosu, incalzire electrica in pardoseala Craiova, incalzire cu ribon Craiova

Incalzirea electrica in pardoseala, cu film incalzitor este o metoda moderna si eficienta de incalzire, utilizata in cazul pardoselilor uscate (parchet, lemn masiv).

Durata de viata a filmului incalzitor este estimata de producator (AHT) la 50-100 de ani, garantia fiind de 10 ani, practic este egala cu durata de viata a pardoselii sub care a fost montat. Temperatura maxima a filmului este limitata constructiv si electronic la valori sub 40 grade C, aceasta temperatura fiind sub valoarea de degradare termica a pardoselii.

Incalzire electrica in pardoseala, incalzire electrica infrarosu, incalzire electrica in pardoseala Craiova, incalzire cu ribon Craiova
  Avantaje ale sistemului de incalzire prin pardoseala radiant AHT Amorphous metal ribon
 • AHT Amorphous metal ribon ofera un mediu calduros, prietenos si sanatos.
 • Poate fi folosit ca sistem de incalzire principal.
 • Economic: costuri reduse de energie datorate tehnologiei de incalzire radiante - bazat pe panglici late(ribon) in loc de fire metalice - care incalzeste imprejurimile mai repede, mai ieftin si mai eficient decat sistemele traditionale.
 • Caldura poate fi reglata pe fiecare camera
 • Confortabil, caldura este placuta.
 • Fara radiatoare sau tevi, deci nu veti avea restrictii la proiectarea/mobilarea unei camere.
 • Usor de instalat la costuri scazute: benzile incalzitoare ultra subtiri sunt usor de instalat. Instalarea se face rapid si usor in timp ce noua ta pardoseala este montata.
 • Tehnologie avansata: designul ultra subtire a benzilor si utilizarea de materiale de ultima ora.
 • Siguranta: indeplineste toate cerintele internationale.

 • Sistemul AHT Amorphous metal ribon este adecvat ca un sistem de incalzire principal atunci cand 65-80% din suprafata este acoperita de covoarele incalzitoare. Atunci cand este acoperita o suprafata suficienta, nu mai este necesar sa se aplice o extra sursa de incalzire. In cazul in care podeaua este acoperita mai putin de 65%, incalzirea prin pardoseala radianta poate fi folosita ca incalzire suplimentara.

  Oficiul pentru fizica constructiilor Landstra din Olanda, a cercetat distributia temperaturii si transferul de caldura dintr-o pardoseala prevazuta cu incalzire in pardoseala electrica si transferul de caldura dintr-o pardoseala prevazuta cu sistemul AHT Amorphous metal ribon. Datorita diferentei in geometria ambelor sisteme, distributia temperaturii in pardoseala va varia reciproc. Din cauza ca suprafata acoperita cu ribbon este mai mare s-a observant ca diferentele de temperatura din pardoseala si de la suprafata acesteia sunt mai mici in comparatie cu un fir de incalzire rotund, ducand astfel la o mai mare emisie de caldura si la o mai mica tensiune termica in pardoseala. Cu privire la aceasta cercetare, temperaturile din pardoseala a ambelor sisteme sunt cuantificate si vizualizate de mijloacele de masura numerice si ulterior comparate intre ele.

  Sistemul de incalzire in pardoseala AHT Amorphous metal ribon poate fi aplicat sub pardoseala "rece" : gresie, marmura, granit, piatra, dale, etc.

  Incalzire electrica in pardoseala ,incalzire elctrica cu ribon, incalzire in pardoseala Craiova, Slatina, Severn, Valcea