NOUTATI

DESCARCA lista preturi PLASME TERMICE in spectru infrarosu
Plasma Termica este un panou radiant in Infrarosu cu suprafata de sticla sau ceramica. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat intr-un circuit dublu pe suprafata interioara a sticlei. Nu este folosita nici un alt fel de rezistenta. La trecerea curentului prin reteaua de argint se genereaza ionii de argint care sunt ioni negativi ducand la ionizarea aerului din incapere si la efectul nanosilver.
DESCARCA lista preturi INCALZIRE PARDOSEALA in spectru infrarosu
Filmul si ribonul sunt garantate de catre producator 10 ani, termostatele sunt garantate 1 an. . In aceasta perioada instalatia nu necesita nici un fel de intretinere.
DESCARCA lista preturi PANOURI RADIANTE in spectru infrarosu
Durata de viata a filmului incalzitor este estimata de producator (AHT) la 50-100 de ani, garantia fiind de 10 ani, practic este egala cu durata de viata a pardoselii sub care a fost montat. Temperatura maxima a filmului este limitata constructiv si electronic la valori sub 40 grade C, aceasta temperatura fiind sub valoarea de degradare termica a pardoselii.

Contact

Detaliile de contact
Tel 0769.67.66.30
Fax.0351.422.440

 

Plasme termice, panouri radiante, incalzire electrica in pardoseala, incalzire in infrarosu, incalzire cu film carbon, Panouri radiante Craiova, Panouri radiante Slatina, Panouri Radiante Valcea, Plasmete Termice, Incalzire infrarosu